Düğünde Ne Giyilir? Dantel Detaylı Elbiseyi Deneyin!

Düğünde Ne Giyilir? Dantel Detaylı Elbiseyi Deneyin!

Düğüne mi gidiyorsunuz?

Düğünlerde dantel elbise giymenin hem uygun hem de şık olduğundan emin olabilirsiniz! Hiçbir şey dantel kadar "aşk ve gelenek" diyemez. En yeni dantel elbise modelleri yumuşaklık, şıklık ve çağdaş yeteneklerin ideal bir birleşimidir. Sadece düğünler için doğru dantel elbiseleri seçtiğinizden emin olun. Kendinize sadık kalırken, dantel elbiseniz de duruma uygun bir alçakgönüllülük seviyesini benimsemelidir. Düğün görünümünüzü tamamlamak için bu birkaç hızlı ipucunu takip edin.

  1. Kesim ile şıklığı koruyun.

Düğün elbiseleri çekici değil şık olmalıdır, bu nedenle hangi kesimlerin düğünler için uygun olduğunu aklınızda bulundurmanız önemlidir.

Yüksek yakalı yarı resmi dantel elbiseler, mütevazilik ve modaya uygunluğun eşsiz karışımıyla büyük övgüyü hak etmektedir. Yakalı dantel elbiseleri hiç giydiniz mi? Dantel yakalar ve diğer benzersiz yüksek yaka türleri, dantel elbiseleri biraz daha heyecan verici hale getirirken şıklığı da korur.

Kapsam çok önemlidir. Herhangi bir uzunlukta kolları tercih edin ve cüretkâr kesiklerden kaçının. İllüzyon örgü ek parçalar ile gerçek kesiklerin cazibesini elde edebilirsiniz.

  1. Uzunluğa bakın.

Hayır, tüm düğünler için yere kadar uzanan bir elbise giymenize gerek yok! O süslü uzun dantel elbiseleri resmi düğünlere saklayın. Kısa dantel elbiseler söz konusu olduğunda, daha uzun daha iyidir tarafını seçin ve mini elbiselerden kaçının. Kısa, diz boyu veya midi boy düğünler için saygın seçeneklerdir. İçgüdülerinizi dinleyin ve törenin resmiyet düzeyinin kararınızı belirlemesine izin verin.

  1. Vücudunuza oturmasına odaklanın.

Dantel abiye elbiseler her şekil ve boyutta olabilir, bu nedenle gösterişli değil, gurur verici bir uyum bulmak önemlidir. Düğünler için vücudu iyi tasarlanmış bir şekilde vurgulayan dantel elbiseler giymek iyidir, ancak aşırı dar olanlardan kaçının.

  1. Işıltıyla ilgili odağı olmayın.

Düğün elbiseleri biraz ışıltılı olabilir, ancak dantel elbiseniz ilgi odağı olmamalıdır. Ciddi ışıltıyı farklı bir duruma saklayın. Baştan aşağı payetli detaylar veya parıltılı dantel katmanları yerine boncuklu bel bantları veya birkaç ince süslemesi olan dantel elbiselerini tercih edin.

  1. Beyaz giymekten kaçının.

Beyaz dantel elbiseler nadiren de olsa kabul edilebilir misafir elbiseleridir. Daha fazla gelin bu standart rengin dışına çıksa da, beyaz dantel elbiseler neredeyse her zaman gelin için ayrılmıştır. Düğünler için beyaz elbiselerin herhangi bir tonu dikkatleri etkinliğin en önemli kadınından uzaklaştırabilir. Peki, düğünlerde hangi renkleri giymek iyidir? Açık renkli dantel elbiseler, beyazla karıştırılmadıkları sürece güvenli bir seçenektir ancak koyu veya çok renkli resmi ve yarı resmi dantel elbiseleri tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Düğünlerde ne giyileceğini bulmak mükemmel bir bilim değildir ancak düğünler için uygun dantel elbiseler bulmak bu beş adım kadar kolaydır! Dantelli elbisenizin mutlu çifti kutlamak için yerinde bir görünüm sunduğundan emin olmak için bu küçük ipuçlarına uymanız yeterlidir.

SON YAZILAR