Görünümüzünü Güzelleştirin: Kokteyl Elbisesi ile Ne Giymelisiniz?

Görünümüzünü Güzelleştirin: Kokteyl Elbisesi ile Ne Giymelisiniz?

Özel bir toplantıya davet edildiniz ve nihayet dolabınıza her baktığınızda size yan gözle bakan o kokteyl parti elbisesini giyebileceksiniz. Giydiniz ve harika görünüyor ama sadece küçük bir şey eksik. Stres yapmanıza gerek yok! Kokteyl elbisenizi süslemek için bu basit ipuçlarını takip ederek görünümünüzü kolaylıkla güzelleştirebilirsiniz.

elbise ile ayakkabı uyumu

Ayakkabılar

 

Bir çift ayakkabı tüm görünümünüzü değiştirebilir! Bir kokteyl elbisesi giymek, asla giyemediğiniz o özel ayakkabıları çıkaracak kadar süslü bir etkinliğe katıldığınız anlamına gelir.

Tercihinizi yapın: Askılı topuklular, sivri burunlular veya topuklu ayakkabılar

Kaçının: Botlar, babetler ve resmi olmayan sandaletler daha az resmi işler içindir.

Unutmayın: Basit bir kokteyl elbisesini öne çıkarmanın kolay bir yolunu arıyorsanız, elbisenizin ana tonundan farklı parlak süslemelere veya parlak renklere sahip ayakkabılar seçin. Kıyafetiniz için mükemmel ayakkabıyı bulduğunuzda bunu anlayacaksınız.

elbise ve takı uyumu

Takı

Biraz süsleme her kokteyl elbisesi için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Tercihinizi yapın: Kolye, saat, yüzük veya saç aksesuarı gibi dikkat çekici bir parça odanın diğer ucundan dikkat çekecektir. Küpeler her zaman göz alıcı aksesuarlardır. Birkaç bileziği üst üste dizmek parti elbisenizi tamamlamanın eğlenceli ve modaya uygun bir yoludur.

Kaçının: Yanlış eşleşen metaller. Elbisenizin gümüş kemer tokası varsa altın küpe takmayın. Altın yüzük takıyorsanız gümüş bilezik takmayın.

Unutmayın: Basit tutun. Birkaç küçük süslemeyle birlikte tek bir gösterişli parça şık ve klas olduğunuzu gösterecektir.

elbise ve çanta uyumu

El Çantası

Çantanız sadece bir moda aksesuarı değil, bir can simididir! Genellikle gittiğiniz her yere çantanızı da götürüyorsanız, kokteyl partileri de bir istisna değildir.

Tercihinizi yapın: Küçük ve sade bir el çantası. Çantanız diğer aksesuarlarınızla eşleşerek kokteyl elbisenizi tamamlamalıdır. Eğer siyah parıltılı ayakkabılar giyiyorsanız, siyah parıltılı bir çanta getirin. Eğer gümüş halka küpeler takıyorsanız, gümüş metalik bir çanta kullanın.

Kaçının: Büyük el çantaları. Büyük çantalar kullanışlı olsa da, bir kokteyl partisine katılırken devasa çantaları evde bırakın. Kokteyl elbisesi giyerken çanta askıları asla vücudunuza değmemelidir.

Unutmayın: Bütün gece bir şeyler taşımak zorunda kalmak ve onları kaybetme endişesi yaşamak ya da partiye katılma ihtiyaçlarınızla randevunuzun ceplerini doldurmak istemezsiniz, bu nedenle her zaman bir çanta getirin.

makyaj, oje ve elbise uyumu

Makyaj & Oje

Makyaj ve oje, kokteyl partisi kıyafetlerinize son dokunuşları ekleyebilir.

Tercihinizi yapın: Sade ve ince tonlar. Daha rafine bir görünüm için kokteyl elbisenizle iyi uyum sağlayan nötr tonlar kullanın.

Kaçının: Birbiriyle yarışan birkaç baskın tonu karıştırmak. Kırmızı ruj veya oje, siyah bir kokteyl elbisesine biraz renk katmanın harika bir yoludur ancak zaten çok fazla renk giyiyorsanız kırmızı gibi parlak renklerden kaçınmaya çalışın.

Unutmayın: Ek bir ışıltıya ihtiyacınız varsa manikürünüze, rujunuza veya göz farınıza biraz sim eklemeyi deneyin. Makyaj yapmayı veya oje sürmeyi sevmiyor musunuz? Hiç sorun değil! Sadece tırnaklarınızın düzgün ve temiz, dudaklarınızın parlak ve gülümsediğinden olduğundan emin olun.

Kokteyl elbisenize aksesuar ile süslemek kendinizi ifade etme şansınızdır, bu nedenle yaratıcı olmaktan çekinmeyin. Partinizin tadını çıkarın, eğlenin ve gülümsemenin bir kadının takabileceği en çekici aksesuar olduğunu her zaman unutmayın.

SON YAZILAR