Bu Yılın Üniversite Mezuniyet Elbiselerinde En İyi 10 Trend

mezuniyet elbisesi

Mezuniyet balosu ve düğününüzden sonra, mezuniyet günü muhtemelen hayatınızın en çok fotoğrafı çekilen günlerinden biri olacaktır. Elbette, bunun bir kısmını kep ve cüppe giyerek geçireceksiniz. Ancak bunlar çıktığında, göz kamaştıran modaya uygun bir mezuniyet elbisesiyle görülmek istersiniz. Törenden partiye ve parti sonrasına kadar, işte popüler mezuniyet elbiseleri için en iyi seçimlerimiz burada.

  1. Beyaz Elbiseler

Anma Günü'nden önce beyaz giyilmez diye eski bir atasözü var ya? İşte tam da o eski söz. İlkbahar mezuniyeti, yazın gelişini müjdeleyen beyaz, kısa parti elbiselerini ortaya çıkarmak için mükemmel bir zamandır. Özellikle beyazı kloş etek ve a-kesim silüet gibi klasik ve şık detaylarla eşleştirdiğinizde bu trendi çok seviyoruz.

  1. Dantel Detaylı Elbiseler

Narin dantel detaylarını sergileyen çok sayıda üniversite mezuniyet elbisesi görmeyi bekleyebilirsiniz. İlkbahar için mükemmel bir trend. Ayrıca, dantel zamansız bir görünümdür ve bu seçeneklerden birini düğün gibi diğer etkinlikler için yeniden giyilebilir hale getirir. Geleneksel bir kumaşa biraz kenar katmak için kesik detaylı dantel bir elbise arayın.

  1. Parlak Elbiseler

Tüm mezuniyet kıyafetlerinin pastel tonlarda olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün! Güneş ışığının tonları turuncu, kırmızı ve koyu sarıyı düşünün. Bu yıl büyük bir moda trendidir.

  1. Cepli Elbiseler

Törenler, partiler ve diğer şenlikler arasında mezuniyet günü yoğun geçecektir. Belki de gün boyunca yanınızda taşıyacağınız bir çantayla uğraşmak istemezsiniz. Cepli mezuniyet elbiselerini seçebilirsiniz. Bu trend stilleri kapsıyor ve çantaya gerek kalmadan birkaç temel eşyayı taşıyabileceğiniz anlamına gelir.

  1. Danteller, Drapeler ve Diğer Düzleştirici Kalıplar

Mezuniyet gününde çekilen fotoğrafların sayısı, kendinizi ünlü biri gibi hissetmenize neden olacaktır. Ünlü stilistlerin bildiği bir şey varsa o da müşterilerinin en iyi özelliklerini gurur verici kesimlerle nasıl vurgulayacaklarıdır. Danteller, yandan bağlamalar, asimetrik detaylar  mezuniyet elbiselerinde göze çarpan ve güzel kıvrımlarınıza dikkat çeken unsurlardır.

  1. Fiyonklu Elbiseler

Elbette üniversite mezuniyet gününüzde kendinizi bir yetişkin gibi hissetmek istiyorsunuz, ancak endişelenmeyin. Fiyonklar, kontrast desenlere, sofistike renklere ve çekici kalıplara sahip mezuniyet partisi elbiseleriyle eşleştirildiğinde şık ve yetişkin durur.

  1. Düğme Detaylı Elbiseler

Şu sıralar sevdiğimiz bir başka mezuniyet elbisesi detayı mı? Düğmeler. Bu popüler görünüm, sıradan bir kesimi veya rengi alıp ekstra bir eğlence katıyor. Elbisenin geri kalanıyla kontrast oluşturan büyük düğmeli stillerin yanı sıra, sadece ekstra bir cila katan daha ince düğmeli olanları da seviyoruz.

  1. Cesur Baskı Elbiseler

Hiçbir şey mezuniyet elbisenizi yırtıp altından cesur baskılı bir elbise çıkarmak kadar "Ben geldim!" diyemez. Bu yılın trend baskıları çiçekten hayvana ve soyuta kadar uzanıyor ve hem abartısız hem de canlı renklere bürünüyor.

  1. Fırfırlı Elbiseler

Fırfırlar dantelin flörtöz büyük kuzeni gibidir. Dantel mezuniyet elbiselerinin kadınsı görünümünü istiyorsanız ancak biraz daha vurucu bir şey arıyorsanız mükemmeldir. Fırfır detayları yakalarda, etek uçlarında veya trend elbise stillerinin tüm gövdesinde bulunabilir. Parlak bir renkle eşleştirildiklerinde dikkat çekici ve yaza hazır görünürler.

  1. Kollu Elbiseler

Mezuniyet genellikle ilkbaharda gerçekleşir ancak bu her zaman sıcak hava anlamına gelmez. Uzun veya üç çeyrek kollu elbiseler, kısa parti elbiselerinin etek boyunu dengelemek için harika bir seçenektir. Sadece biraz sofistike bir görünüm arıyor olun, bu kollu stiller straplez ve askılı mezuniyet elbiseleri arasında öne çıkacaktır.

Bu popüler özelliklerden bazılarına sahip, modaya uygun bir üniversite mezuniyet elbisesi bulmaya hazır mısınız? Al Tatari’nin elbise modellerini inceleyin.

SON YAZILAR